;

Wist u dat we met veel liefde en smaak uw huis – van hal, living tot kantoor – omtoveren tot een stijlvol kerstdomein? En dat onze stylisten staan te popelen om daarmee aan de slag te gaan? Van een ‘aangeklede boom’ of een in sfeer gebrachte ruimte tot een volledige kerst-make-over. Zoals u van ons gewend bent gebruiken we ingetogen, natuurlijke materialen en een harmonieus kleurpalet. En uiteraard verrassen we u met een originele Wolterinck-twist.

Noël au Naturel-suggesties:
Een ‘aangeklede boom’, guirlandes rond bijvoorbeeld voordeur, entree of haard. Kerststillevens met kaarsen en accessoires in de living, dining of office, en uiteraard ook bloemarrangementen.

Hoe gaan we te werk:
Zoals u weet zijn wij fan van het gebruik van natuurlijke materialen en kerstartikelen, die we uiteraard voor u kunnen verzorgen. Ook kunnen wij uw eigen favoriete kerststyling combineren met onze collectie.

Wij mailen u graag onze Noël-checklist waarop u uw wensen kunt aangeven. Aan de hand daarvan kunnen we u desgewenst een indicatie van de kosten geven.

Tarief stylisten:
Dagtarief (8 uur) voor 1 stylist: € 1250,-*
Tarief halve dag: 1 stylist € 700,-*,
Dagtarief (8 uur) Junior stylist € 250,-*.
Tarief halve dag Junior stylist € 150,-*.

*bedragen zijn exclusief materialen en inclusief BTW en reiskosten

Neem contact met ons op over de mogelijkheden info@wolterinck.com, zodat u straks ‘sans soucis’ kunt feesten en cocoonen in uw eigen Noël au Naturel.

News

Fashionshow Pauw x Wolterinck.

Read more

Wolterinck store closed August 9th.

Due to circumstances, the Wolterinck store will be closed Wednesday August 9th from 12:00. Read more

Designing Your World II

Wolterinck’s new coffee table book Designing Your World part two will be launched on 3 November. Read more