;

Marcel Wolterinck

Schoonheid creëren. Vanuit die behoefte van Marcel Wolterinck is Wolterinck ontstaan. Via bloemen en evenementen – Marcel’s faam als bloemist en decorateur was groot – heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een multidisciplinair ontwerpbureau voor interieurs, exterieurs en buitenruimtes. Het ene moment vloog Marcel nog met 11.000 tulpen naar Washington voor de verjaardag van de tulp en even later ontwierp en stylede hij exclusieve huizen en tuinen op de mooiste plekken op aarde. Voor hem was dat niet meer dan een logische stap in zijn ontwikkeling. Net als het openen van een woonwinkel in Laren, het publiceren van koffietafelboeken en het geven van kunstadvies. Het een volgt steeds weer uit het ander en het past allemaal naadloos in elkaar.

Maar Wolterinck is meer dan alleen Marcel. Het bedrijf wordt gevormd door een team van ongeveer 25 bevlogen architecten, designers, stylisten en inkopers. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij in samenspraak met de klant ontwerpen en maatwerk leveren, op alle niveaus. Hoewel geen twee ontwerpen van Wolterinck hetzelfde zijn, passen wij in al onze ontwerpen een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen toe. Ook de mix van merken is kenmerkend voor Wolterinck. En een goede balans tussen functionaliteit en schoonheid.

In onze 1500 m2 grote woonwinkel en showroom in hartje Laren komen al deze elementen samen in imposante ruimtes, een tuin en een oranjerie. De regelmatig wisselende collectie die wij hier tonen en verkopen, bestaat uit meubels van exclusieve merken, luxe accessoires en werken van kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Ontmoet het team

Marcel Wolterinck ademt en is Wolterinck. Maar hij is niet alleen. Ontmoet het hele team hier.

Annette Spijker

Events & Retail

Anouk Kors

Interior Decorator

Berry van Empel

Senior Interior Designer & Architect

Dennis Luyf

Retail

Eric Schoonderbeek

General Manager

Esther de Graaf

Senior Garden & Landscape Architect

Eveline van Asbeck

Senior Interior Decorator

Floor Kuin

Purchaser & Retail

Iris Janssen

Senior Product Designer

Janneke van Woudenberg

Senior Interior Designer

Jennifer Aukema

Interior Decorator

José Lauwerijssen

Office Manager

Lobke Lauwers

Senior Interior Designer

Marcel Wolterinck

Creative Director

Marianna Sterk

Marketing & PR Manager

Martine Ningbers

Bureau Manager

Menno Vedder

Finance

Nina Chermin

Senior Interior Designer

Nina van Steenis

Interior Decorator

Pien Heemstra

Senior Interior Designer

Rianne van der Kuijl

Interior Designer

Samantha Geurtsen

Purchaser

Twan Ruiters

Manager Project Realisation

Wandena Bishesar

Interior Designer

Remco Schrijver

Junior Interior Designer & Architect

Werken bij Wolterinck

Wolterinck bestaat uit Marcel Wolterinck en een team van bevlogen professionals, van stylist tot tuinarchitect en van projectmanager tot inkoper. Er zijn met enige regelmaat vacatures.

Bekijk de vacatures

Wolterinck in de media

Wolterinck Mooi in 't Gooi (RTL4)

Marcel Wolterinck leidt Ineke Hilhorst van het televisieprogramma Mooi in 't Gooi (RTL4, 2020) rond in de Wolterinck Store en vertelt haar over de werkwijze en stijlkenmerken van Wolterinck.

<
>