;

In December Bij Wolterinck Laren: Salon Du Thé X Christmas

Smaak- en sfeervol event in samenwerking met Koek & Chocolade en Petit Clos

Een bezoek aan de Wolterinck Store aan het Zevenend 33e in Laren is altijd een bijzondere gebeurtenis, en de komende decembermaand al helemaal. Wat vorig jaar begon met een eenmalige Christmas Pop Up krijgt dit jaar een vervolg in de vorm van de Wolterinck Salon du Thé x Christmas. Een event dat voortkomt uit de samenwerking met een aantal smaak- en spraakmakende Larense ondernemers.

Centraal staat de in Franse sfeer ingerichte theesalon waar je verwend wordt met een heerlijk kopje thee van Mariage Frères met lekkers*. In de daar omheen liggende ruimtes kun je op je gemak ronddwalen om er eindeloos veel inspiratie op te doen. Denk aan originele kerstdecoraties en woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen van Koek & Chocolade en mooie wijnen van Petit Clos. Op de donderdagavonden 8 en 15 december organiseert Petit Clos tussen 19.00 – 21.00 uur een proeverij, waarbij ze hun lekkerste wijnen voor je opentrekken.

*Doe je tijdens je bezoek voor € 75,- of meer aan originele aankopen, dan ontvang je een voucher voor een kopje thee van Mariage Frères met een selectie van snoeperijen van Koek & Chocola in de Salon du Thé.
Salon du Thé  9,50 euro p.p.

De Wolterinck Salon du Thé x Christmas is open op 8, 9 en 10 december & 15, 16 en 17 december (do t/m za).

Openingstijden: 
Salon du Thé is geopend op de dagen 8,9,10 & 15,16,17 December van 11:00 tot 16:00 uur.
De showroom  is van ma t/m za geopend van  10:00 tot 17:00 uur.  De christmas sfeer is er vanaf donderdag 8 t/m zaterdag  24 december.

Nieuws

Noël au Naturel by Wolterinck

Wist u dat we met veel liefde en smaak uw huis – van hal, living tot kantoor – omtoveren tot een stijlvol kerstdomein? En dat onze stylisten staan te popele... Lees meer

Tuinevent Meesters in de tuin.

Tuininspiratie op doen? Bezoek Meesters in de tuin - 13 oktober van 13:00 tot 18:00 uur. Locatie INSPYRIUM, Beerseweg 45 te Cuijk Lees meer

Wolterinck showroom a.s. woensdag 11 oktober gesloten

Door het restylen van de showroom zal de Wolterinck showroom aankomende woensdag 11 Oktober gesloten zijn Lees meer