;

Wij werken samen met de volgende partners:

Onze partners aan het woord

De ontwerpen van Wolterinck sluiten perfect aan bij de visie van Maretti Lighting. Kwalitatief hoogwaardige materialen, subtiel kleurgebruik en fijne details, geheel in deze lijn ontwikkelen wij gezamenlijk een collectie tijdloze en exclusieve designarmaturen.

Edgard Heins, CEO Maretti

Onze passie voor natuurlijke materialen, tijdloze vormgeving en hoogwaardige kwaliteit tot in de kleinste details. Dat is wat ons bindt met ontwerpers als Marcel Wolterinck.

Rijndert en Marleen Fluit, Founders Nilson

In de projecten van Wolterinck, komen onze producten tot hun recht.

Nick Otten, CEO Indivipro

Waarom Wolterinck: Marcel’s oorsprong in de bloemenwereld is eigenlijk zeer gelijklopend met de voorgeschiedenis van Serax. Ook wij begonnen ooit met creaties voor bloemisten. Maar ook onze huidige passie voor servies loopt parallel. Bovendien is Marcel gewoon een supergetalenteerd ontwerper en volg ik zijn werk al een tijdje.

Axel Van Den Bossche , CEO Serax

Een prettige samenwerking met dé specialist bij uitstek: Marcel Wolterinck. Geïnspireerd door zijn expertise en ervaring op internationaal niveau. Een totaalbeleving, een presentatie die goed aansluit bij het interieur. Dit alles heeft geleid tot een geslaagde collectie, waarop Borek erg trots is.

Frank Bogaers , CEO Borek