;

Wist u dat we met veel liefde en smaak uw huis – van hal, living tot kantoor – omtoveren tot een stijlvol kerstdomein? En dat onze stylisten staan te popelen om daarmee aan de slag te gaan? Van een ‘aangeklede boom’ of een in sfeer gebrachte ruimte tot een volledige kerst-make-over. Zoals u van ons gewend bent gebruiken we ingetogen, natuurlijke materialen en een harmonieus kleurpalet. En uiteraard verrassen we u met een originele Wolterinck-twist.

Noël au Naturel-suggesties:
Een ‘aangeklede boom’, guirlandes rond bijvoorbeeld voordeur, entree of haard. Kerststillevens met kaarsen en accessoires in de living, dining of office, en uiteraard ook bloemarrangementen.

Hoe gaan we te werk:
Zoals u weet zijn wij fan van het gebruik van natuurlijke materialen en kerstartikelen, die we uiteraard voor u kunnen verzorgen. Ook kunnen wij uw eigen favoriete kerststyling combineren met onze collectie.

Wij mailen u graag onze Noël-checklist waarop u uw wensen kunt aangeven. Aan de hand daarvan kunnen we u desgewenst een indicatie van de kosten geven.

Tarief stylisten:
Dagtarief (8 uur) voor 1 stylist: € 1250,-*
Tarief halve dag: 1 stylist € 700,-*,
Dagtarief (8 uur) Junior stylist € 250,-*.
Tarief halve dag Junior stylist € 150,-*.

*bedragen zijn exclusief materialen en inclusief BTW en reiskosten

Neem contact met ons op over de mogelijkheden info@wolterinck.com, zodat u straks ‘sans soucis’ kunt feesten en cocoonen in uw eigen Noël au Naturel.

Nieuws

Tuinevent Meesters in de tuin.

Tuininspiratie op doen? Bezoek Meesters in de tuin - 13 oktober van 13:00 tot 18:00 uur. Locatie INSPYRIUM, Beerseweg 45 te Cuijk Lees meer

Wolterinck showroom a.s. woensdag 11 oktober gesloten

Door het restylen van de showroom zal de Wolterinck showroom aankomende woensdag 11 Oktober gesloten zijn Lees meer

Art Expositie Maryse Ceha en Judith Wiersema 28 oktober 2023

Van 28 oktober tot en met 31 december 2023 organiseren we op het Zevenend in Laren een expositie met twee kunstenaressen, Maryse Ceha en Judith Wiersema. Lees meer