;

Staallokaal

De collectie STAALLOKAAL X WOLTERINCK omvat verschillende robuuste, vaak multifunctionele, buitenelementen die los of gecombineerd een uniek statement vormen. Het dubbellaags gecoat staal wordt gecombineerd met natuursteen, twee materialen die onverwoestbaar en met flair de elementen trotseren en die een stijlvol, eigentijds accent aan buitenruimtes geven.

Staallokaal
Een inventief ontworpen vuurkorf was de aanzet tot het ontstaan van Staallokaal; een jong, Gronings bedrijf dat zich sinds 2020 specialiseert in het maken van binnen- en buitenobjecten van staal; een robuust, duurzaam en eigenzinnig materiaal met een karakteristieke uitstraling.

De samenwerking tussen Staallokaal en Wolterinck is een inspirerende bundeling van ambacht en design. Het staal, past perfect bij de natuurlijke materialen en het neutrale kleurenpalet die de ruggengraat van het Wolterinck-dna vormen. Daarom is deze samenwerking een kolfje naar de hand van onze afdeling Product Design en sluiten de producten naadloos aan op onze filosofie om binnen- en buitenruimtes harmonieus met elkaar te verbinden.

De samenwerking tussen Staallokaal en Wolterinck is een inspirerende bundeling van ambacht en design.