;

HEII - tableware

Serax By Wolterinck

De Heii-collectie voor Serax is voortgekomen uit een voorliefde voor de Japanse keuken. De dienbladen, borden, schaaltjes, koffiekoppen, glazen en het bestek belichamen de betekenis van hun Japanse naam: eenvoud en gemak. De collectie is modulair, de verhoudingen zijn proportioneel en alles is mooi op elkaar afgestemd.

De Heii-collectie is gericht op samen genieten. Mix en match de ruime keuze aan schaaltjes in zowel wit porselein als grijs gerookt glas op de berkenhouten dienbladen en combineer deze met de bijpassende koffiekoppen en waterglazen.

De dienbladen van de Heii-collectie in natuurlijk berkenhout lijken te zweven doordat het blad inspringt. Het kleine koffieblad is ideaal om je gast een kop koffie en een glas water te serveren. Het grote blad is dan weer speciaal ontworpen om samen met je tafelgenoten van hapjes te genieten. De afmetingen en rondingen in de dienbladen zijn perfect afgestemd op de schaaltjes en bordjes van de Heii-collectie.

De Heii-kopjes zijn er in vier uitvoeringen op maat van een espresso, cappuccino, lungo en latte of thee.

Kenmerkend voor de Heii-collectie zijn de twee verschillende uitvoeringen in hagelwit porselein en grijs gerookt glas.

De opvallende oortjes linken naar de vormen van het porseleinen onderbordje, dat op zijn beurt als gegoten past op het houten Heii-koffieblad.

Meer voor Serax