;

Thermocet

Thermocet by Wolterinck

Voor Thermocet hebben wij de Woody Loft houtkachel ontworpen. Woody Loft is gemaakt van pure materialen. De geribde zijkant geeft de kachel een stoere, degelijke uitstraling waarbij de eikenhouten voet juist weer een natuurlijk detail toevoegt aan dit ontwerp. De lange deurgreep heeft een dubbele sluiting zodat de deur op een kiertje kan staan bij het starten van het vuur. In een kierdichte woning is de haard rechtstreeks aan te sluiten op verbrandingsluchttoevoer van buiten. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel via de boven- als achterzijde.

Ook het interieur van deze houtkachel is bijzonder. De verbrandingskamer is gekeurd volgens de “BImSchV Stufe 2” norm. Deze Duitse norm is één van de zwaarste normen in Europa en onderscheidt zich van andere normen door de eis van zeer lage emissiewaarden van stof en CO voor houtgestookte toestellen. De Woody Loft voldoet door deze zeer goede prestaties ruimschoots aan de eisen die de komende jaren in Europa verplicht zullen worden gesteld. Zo loopt Woody Loft vooruit op wat komen gaat.

De voet van de kachel is ook als een losse accessoire verkrijgbaar. Deze Pedestal kan naast de haard geplaatst worden om bijvoorbeeld als extra houtopslag of bijzettafel te gebruiken.