;

Samos

Borek by Wolterinck

De Samos serie kenmerkt zich door stijl en uitstraling. De meubels hebben strakke lijnen en eigenlijk een heel simpel, stijlvol uiterlijk. De Samos serie bestaat uit twee soorten dining stoelen, een lounge stoel, een bank, een ligbed, een voetenbank en diverse tafels. De tafels zijn in verschillende maten en in de kleuren wit en antraciet verkrijgbaar. Al deze tafels zijn gemaakt van aluminium en te combineren met de Samos stoelen.

Van de dining stoelen bestaan twee varianten: een aluminium stoel met een aluminium frame, ruggedeelte en zitgedeelte en een stoel met een aluminium frame en een rug- en zitgedeelte van batyline. De laatste biedt meer comfort wanneer men geen gebruik wil maken van kussens, omdat het batyline meevormt. De stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet en bij alle stoelen zijn kussens verkrijgbaar.

Ook de lounge stoelen en bank uit de Samos serie zijn strak en stijlvol uitgevoerd. Ze kunnen gecombineerd worden met lage tafels en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet.

Meer voor Borek