;

Boeken

Designing Your World II

89.50

In Designing Your World II (Uitgeverij Terra, november 2021)laat topontwerper Marcel Wolterinck aan de hand van 18 nieuwe high-end projecten in binnen- en buitenland opnieuw de enorme veelzijdigheid en creativiteit van zijn Larense ontwerpbureau zien. De projecten in dit tweede boek zijn allemaal recent opgeleverd en vormen een prachtige afspiegeling van hoe er op dit moment in het hoogste segment van de markt wordt gewoond, gewerkt en geleefd.
Of het nu op een klassiek landgoed op de Utrechtse Heuvelrug is, in een frisse loft in de Amsterdamse Jordaan, of in een kleurrijk vakantiehuis op Ibiza: geen twee projecten zijn gelijk en toch zijn ze door hun hoogwaardige afwerking en verfijnde stijl stuk voor stuk onmiskenbaar Wolterinck.
Fotografie: Peter Baas en Marco Peters.

Bestellen

Designing Your World

€ 85,00

Het inspiratieboek van Wolterinck (Uitgeverij Terra, maart 2020). Een prachtige uitgave voor op de koffietafel, met maar liefst 352 pagina’s vol schitterende foto’s van onze mooiste projecten – van het interior design van een exclusief jacht tot de styling van een villa in Griekenland en van de nieuwste door Wolterinck ontworpen producten tot de lay-out en beplanting van indrukwekkende tuinen. Inclusief een los boekje (40 pagina’s) met verdiepende teksten over de disciplines waarin Wolterinck werkzaam is, aangevuld met voor- en na-foto’s, plattegronden en ontwerptekeningen. Fotografie: Peter Baas en Marco Peters.

Voor dit product geldt dat wij geen verzendkosten in rekening brengen bij bestellingen binnen Nederland. 

Bestellen

Wolterinck's World BeFore

€ 102,50

Marcel Wolterinck koos 25 projecten die bepalend zijn geweest op de weg naar Wolterinck’s World. De projecten worden helder beschreven en toegelicht. Het grote, bijzondere formaat en de luxe doos waarin het geheel is verpakt doen optimaal recht aan de luxe, ingetogen sfeer die zo kenmerkend is voor de projecten van Wolterinck.

Bestellen

Wolterinck OUTsideIN

€ 82,50

Uitverkocht

In dit boek wordt meer dan ooit de link tussen buiten en binnen gelegd, met schitterende tuinontwerpen die de buitenruimte verbinden met het interieur. Het boek bevat projecten in binnen- en buitenland, adembenemend gefotografeerd door Sigurd Kranendonk.

Style + Life

€ 49,50

Wolterinck’s World Style + Life is een synthese van werelden die het werk en leven van Marcel Wolterinck in beeld en woord beschrijft.

Bestellen

Elements / Essence

€ 36,00 / inclusief slipcase € 65,00

De zeer luxe uitgevoerde cassette Wolterinck’s World bevat twee boeken waarin de lezer wordt meegenomen op een reis door de creatieve wereld van Marcel Wolterinck. In het deel ‘Essence’ wordt aan de hand van vier thema’s die als een rode draad door het werk van Wolterinck lopen, een beeld geschetst van het ontwerpproces en de weg van inspiratie tot gerealiseerd project. Het deel ‘Elements’ bevat adembenemende beelden van de meest recente projecten in binnen- en buitenland. De twee delen samen tonen Wolterinck’s tijdloze en tegelijk vernieuwende kijk op lifestyle en design.

Bestellen