BeFore  

Wolterinck's World BeFore

Marcel Wolterinck koos vijfentwintig projecten die bepalend zijn geweest op de weg naar Wolterinck's World. De vijfentwintig projecten worden helder beschreven en toegelicht.
Het grote, bijzondere formaat en de luxe doos waarin het geheel is verpakt doen optimaal recht aan de luxe, ingetogen sfeer die zo kenmerkend is voor de projecten van Wolterinck.

Bestel dit boek boek voor slechts € 99,95 euro (excl. verzendkosten) via contact@wolterinck.com

Out side In  

Wolterinck OUTsideIN

In dit boek wordt meer dan ooit de link tussen buiten en binnen gelegd, met schitterende tuinontwerpen die de buitenruimte verbinden met het interieur. Het boek bevat projecten in binnen- en buitenland, adembenemend gefotografeerd door Sigurd Kranendonk.

Bestel dit boek boek voor slechts € 79,95 euro (excl. verzendkosten) via contact@wolterinck.com

Style + Life  

Style + Life

Wolterinck's World Style + Life is een synthese van werelden die het werk en leven van Marcel Wolterinck in beeld en woord beschrijft.

Bestel dit boek boek voor slechts 47,50 euro (excl. verzendkosten) via contact@wolterinck.com

Ellements Essence  

Elements / Essence

Wolterinck's World as presented in two books in a luxurious slipcase take the reader on a voyage through Marcel Wolterinck's creative world. He first opened a flower dcorations business in Holland in 1986, and soon he was arranging dinner parties and other social events, and customers and friends began to seek his advice on the interior