Wolterinck heeft diverse inspiratieboeken op zijn naam staan, waarin de meest indrukwekkende en spectaculaire projecten worden getoond. Hieronder een overzicht van de meest prominente titels:

Wolterinck's World BeFore (2011)

Marcel Wolterinck is al vijfentwintig jaar trendsetter met telkens verrassende interieur- en tuinontwerpen.Tijd daarom voor een terugblik. Marcel Wolterinck koos vijfentwintig projecten die bepalend zijn geweest op de weg naar Wolterinck's World. De meest recente, waarmee het boek begint, zijn nooit eerder gepubliceerd. Van de andere is verrassend beeldmateriaal geselecteerd. De vijfentwintig projecten worden helder beschreven en toegelicht. Tussendoor komen collega's, vakgenoten, klanten, kunstenaars en zakenrelaties aan het woord die in gesprek met Marcel Wolterinck alle aspecten van zijn talent belichten. Onder hen Annemerie van Gaal, Jan des Bouvrie, Joop van den Ende, tuinarchitect Martin Wirtz en kunstenaar Joseph Cals.
Het grote, bijzondere formaat en de luxe doos waarin het geheel is verpakt doen optimaal recht aan de luxe, ingetogen sfeer die zo kenmerkend is voor de projecten van Wolterinck.

klik hier voor een preview

Bestel dit boek boek voor slechts € 99,95 euro (excl. verzendkosten) via contact@wolterinck.com

 

 

OUTsideIN Wolterinck OUTsideIN (2009)

Wolterinck: puur, sober, aards maar ongekend stijlvol en luxueus. In dit boek wordt meer dan ooit de link tussen buiten en binnen gelegd, met schitterende tuinontwerpen die de buitenruimte verbinden met het interieur. Het boek bevat projecten in binnen- en buitenland, adembenemend gefotografeerd door Sigurd Kranendonk. Een zeer omvangrijk en prachtig vormgegeven boek. Bestel dit boek boek voor slechts € 79,95 euro (excl. verzendkosten) via contact@wolterinck.com

 

Style&Life Style + Life (2007)

Wolterinck's World Style + Life is een synthese van werelden die het werk en leven van Marcel Wolterinck in beeld en woord beschrijft. In Style staan de interieurs centraal die door Sigurd Kranendonk met een scherp oog voor fotografisch detail zijn weergegeven. Met veel gevoel voor compositie, kleur, licht en verstilling weet Kranendonk de aandacht voor deze interieurs volledig op te eisen. Life is de fotografische wereld die de dynamiek en passies van Marcel Wolterinck toont, vastgelegd door fotografe Karen Kaper. Zij volgde hem met zijn vrouw en kinderen onder meer tijdens de vakantie en portretteerde hem in zijn geliefde omgeving. Bestel dit boek boek voor slechts 47,50 euro (excl. verzendkosten) via contact@wolterinck.com

 

 

IN/EX IN|EX (2002)

Een prachtig inspiratieboek boordevol verrassende ideeën op het gebied van het inrichten van huizen en tuinen. Met schitterende foto´s van Sigurd Kranendonk. Wolterinck begeeft zich op een nieuw terrein: het vormgeven en inrichten van huizen. Fotograaf Sigurd Kranendonck brengt de exclusieve projecten in beeld en accentueert de sobere en subtiele stijl van Wolterinck.